воскресенье, 2 февраля 2014 г.

Дарую тобі історію...

3-28 лютого 2013 року м. Тернопіль

"...Дивною і ненатуральною здається людина, яка існує без книги"        Т.Г.Шевченко











    Сьогодні у роки бурхливого інформаційного буму, гостро постає питання: чи потрібно читати книги?
Вважаємо, що значення книги в житті людини неоціненне. Якщо не читати, ніколи не дізнаєшся ні про Гомера, ні про Данте, ні про Вольтера. А якщо людина не знає про геніїв, то навряд чи можна її охарактеризувати як людину розвинену.
Щоб точно передавати свої думки, необхідно досконало володіти мовою. У цьому, я впевнений, допоможе читання книг, в яких зібрано незліченні багатства людського досвіду.
Саме тому Тернопільська міська бібліотека для молоді та студенти 5-ого курсу філологічного факультету ТНПУ ім. В. Гнатюка спільно започаткували благодійний проект «Дарую тобі історію…»

       У межах благодійного проекту, який триватиме з 3 по 28 лютого 2013 року будуть відбуватися благодійний збір книг для шкіл, бібліотек, закладів охорони здоров’я м. Тернополя «Подаруй книгу ближньому», літературні читання «Тернопіль читає дітям», літературний квест для школярів «У гостях в Європи», читання поезії до Дня святого Валентина, творчі вечори з письменниками, сприяючи таким чином інтелектуальному й духовному розвитку дітей та дорослих.
          
  Полюбляєш читати та хочеш більше дізнатися про літературу, а також бажаєш подарувати цікаву книгу  іншим? Тоді цей проект саме для тебе!

Комментариев нет:

Отправить комментарий